Foto: Privat
Nyheter > Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

oktober 3, 2023

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje! Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen ”Jazz på vinden” för underhållningen. ”Jazz på vinden är en underhållningsgrupp från Västerås som framför melodier och sånger vi aldrig glömmer, alltså tidlöst i jazz och folkton.” Det är fyra glada herrar som alla sjunger och spelar svängigt och soft. Besättning: Bengt Nilsson saxofon, klarinett och sång, Jan Eriksson gitarr och sång, Malte Lind bas och sång, Börge Lindgren piano och sång. Namnet kommer från att de övar på en vind, där det inte finns plats för trummor. De har under sex år spelat på de flesta offentliga scener i Västmanland, men är också ofta anlitade för privata tillställningar från slott till koja. Att du dessutom kommer att bjudas på en god middag med trevligt sällskap kommer att göra kvällen fulländad och oförglömlig. Låter inte detta spännande?
Du som är medlem i Personskadeförbundet RTP är varmt välkommen att ta del av underhållning och en god tvårätters middag (ett glas vin/ öl/läsk ingår).
Kostnad: 300 kronor. Du som ännu inte är medlem i RTP är också varmt välkommen till en kostnad av 350 kronor per person.
Plats och tid: Arrangemanget går av stapeln den 26 oktober på Scandic Hotell, Upplands Väsby mellan 18.00-cirka 22.00.
Anmälan: Anmäl dig till vårt kansli på telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se
Sista anmälningsdag och betalning: Betala anmälningsavgiften senast den 3 oktober. Informera samtidigt om du har någon form av allergi som kan vara problem i samband med måltiden. OBS! Anmälan är bindande! Betalar gör du till bankgiro 5144-1707 märk betalningen med ”musikkväll”.
Varmt välkomna!
Arrangör: NV Stockholms lokalförening

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
december 5, 2023

Funktionsnedsatta i Stockholm har sämre ekonomi och sämre hälsa

Personer med funktionsnedsättningar som bor i stockholmsregionen har kartlagts. Rapporten visar att funktionsnedsatta har ”påtagligt sämre ekonomi, utbredd psykisk…
Nyheter
december 4, 2023

Kamerorna på pendeltågen täcks av is och snö

Tågvärdarna har ersatts med kameror. Och kamerornas roll är att övervaka så att inga resenärer kläms i dörrarna. Men…
Nyheter
december 1, 2023

Världsunikt träningsprogram för whiplashskadade ska införas i primärvården

Ett speciellt utformat träningsprogram för nacken ska införas i primärvården i Sverige. Den nackspecifika träningen för whiplashskadade är unik…