Nyheter > Passa på att göra en dagsresa till Gårdsjö Älgpark

Passa på att göra en dagsresa till Gårdsjö Älgpark

februari 18, 2019

Tisdagen den 21 maj 2019 arrangerar RTP-S en dagsutflykt till Gårdsjö Älgpark. Klockan 07.30 går bussen från Kavallerivägen 24 i Rissne. Resan till Gårdsjö Älgpark går via Uppsala och Morgongåva. Väl framme i Älgparken blir det kaffe/te och smörgås. Parken ägs och drivs av Leif Lindh och hans familj och det är en fantastisk upplevelse att komma dit. Med traktor och vagn beger vi oss ut i hägnet och får träffa älgarna på nära håll. (Vagn för rullstolar kan påkopplas). Hur känns det att klappa en älg?? Hur nära kommer kalvarna? Är ett älghorn mjukt eller hårt? Kan älgar pussas? Ja många frågor kommer vi att få svar på under guidningen som Leif håller i. Har ni fler frågor så svarar han mer än gärna på dem.

Bussen återvänder till Rissne cirka klockan 17.30 på kvällen.

Foto: Gårdsjö Älgpark
Foto: Gårdsjö Älgpark

 

Denna resa är subventionerad för RTP-S medlemmar. Pris för resan: 545:- för medlemmar och 795:- för icke medlemmar vid min. 30 personer. Inkl. resa i turistbuss med lift för rullstolar, förmiddags­kaffe, entré, lunch och guidning enligt program. Intresseanmälan skall göras senast 19 mars till RTP-S kansli telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se.

Kontaktperson: RTP-S 08-545 622 60.

OBS !  Anmälan är bindande.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…