Nyheter > Delta i Region Stockholms test för att förbättra färdtjänst-appen!

Delta i Region Stockholms test för att förbättra färdtjänst-appen!

juni 8, 2022

Är du intresserad av att göra Region Stockholms färdtjänst-app så bra som möjligt? Då behöver vi din och era medlemmars hjälp, så sprid denna inbjudan vidare!

Välkommen till ett möte hos oss för att testa en sprillans ny version av appen!
Hos oss träffar du Pedram. Pedram är ansvarig för hur appen ser ut och hur vi vill att den ska fungera för de som använder den.

Vad är syftet?
I höst kommer vi släppa en helt ny, förbättrad version av färdtjänst-appen! Men vi behöver just din hjälp till att göra det så bra för möjligt!
Tillsammans testar vi appen för lära oss hur den kan förbättras för dig. Det här mötet är alltså inget test av dig, utan det är ett test av appen.

Vilka söker vi?
Vi söker dig som är en färdtjänstresenär eller som använder sjukresor. Du har någon gång beställt färdtjänst eller sjukresa via Mina Sidor eller vår app.

Hur går det till?
Du åker till oss på Lindhagensgatan 100 där vi möter upp dig vid entrén. Du kommer att sitta tillsammans med en av oss som leder dig genom appen. Vi kommer bland annat att testa att logga in på ett låtsaskonto och boka en låtsasresa. Ytterligare två av oss på Färdtjänst kan komma att sitta med för att titta och förstå hur appen används.
Kom ihåg att du inte behöver känna någon prestation alls – det är endast appen vi testar och inte dig.

Praktiskt information
– Testet kommer att ta mellan 30-60 minuter.
– Du kan välja att testa appen på din egen mobil eller på en mobil som Färdtjänsten tillhandahåller. Tre arbetsdagar innan mötet kommer vi skicka ut information om hur du kan ladda ner appen till din egen mobil.
– Du kommer att sitta tillsammans med oss bara, det vill säga inga andra färdtjänst- eller sjukresenärer.
– Du får arvode för resan till och från Trafikförvaltningen, samt ett arvode för att vi ber om hjälp av dig som sakkunnig. Vi bjuder också på fika. Vi återkommer med mer info till dig som anmäler intresse.

När och var?
Vi önskar att träffa dig under juni månad. Tillsammans bestämmer vi ett datum som passar. Platsen är Trafikförvaltningens kontor på Lindhagensgatan 100. Vi bjuder på resan till och från denna plats.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Skicka ett e-postmeddelande pedram.nayeri@regionstockholm.se, skriv i det meddelandet ditt namn och telefonnummer, så hör vi av oss och bestämmer en tid som passar.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
juni 19, 2024

Förbättrad ersättning inom personlig assistans

Riksdagen kräver förbättringar av både ledsagning och schablonersättningen inom personlig assistans. Läs mer på Hejaolika.se…
Nyheter
juni 18, 2024

Nytt utredningsförslag innebär hårdare krav för att ha rätt till sjukpenning

För två år sedan tillsattes en utredning för att utvärdera reformer som införts i sjukförsäkringen. Nu är utredningen klar…
Nyheter
juni 14, 2024

Må bättre med grönska inpå husknuten!

Människors psykiska hälsa förbättras av grönska nära hemmet. Det visar en stor befolkningsstudie. Grönska i närheten ger minskad stress,…