Resor > Häng med till en strutsfarm och till ett museum om Zarah Leander!

Häng med till en strutsfarm och till ett museum om Zarah Leander!

RTP-S vårresa till Vikbolandet 25/4 2024.
Vi åker från Kavallerivägen kl. 09.30 mot Vikbolandet. Det första besöket är på Vikbolandets strutsfarm, när vi kommer dit börjar vi med guidning runt på gården. Vi får lära oss allt om strutsar, hur gammal blir en struts, hur stora är äggen, kan dom yoga, ja frågorna kan bli många. Efter guidningen är det dags att äta lunch som såklart är strutskött. När lunchen är avklarad finns det tid till att titta sig runt i butiken. Många av varorna har strutsanknytning men det finns även varor från andra lokala producenter.
Nu börjar det bli dags att åka vidare och det är till Zarah Leander museet som inte ligger långt ifrån Strutsfarmen. Här får vi en presentation av museet och Zarah Leander. Efter presentationen går vi runt på egen hand på museet och besöker filmrummet. Vi avslutar besöket med att dricka kaffe/te och njuta av en god bulle.
Reseinformation: För medlemmar 730 kronor. För icke medlemmar 1 230 kronor.
I priset ingår: Resa i buss med lift för rullstolar.
Lunch.
Eftermiddagskaffe.
OBS! Intresseanmälan ska göras senast: 8 april 2024 till 08-545 622 60 eller info@rtps.se. Bindande anmälan efter sista anmälningsdag. Kom ihåg att anmäla hjälpmedel, specialkost och undvik starka dofter. Sundbergs Busstrafik AB erbjuder inte avbeställningsskydd, du bör därför ha en personlig reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte har reseförsäkring i din hemförsäkring bör du kontakta ditt försäkringsbolag och teckna en separat reseförsäkring. Observera att i vissa bankkort ingår en reseförsäkring. Sundbergs Busstrafik innehar lagstadgad resegaranti. Glöm ej att meddela allergier och att ej använda starka dofter. Välkomna till en härlig dag när våren börjar spira.
Arrangör: RTP-S Aktivitetskommitté och Sundbergs Buss AB

Foto: Pixabay.

Datum
april 25, 2024
Pris
För medlemmar 730 kronor. För icke medlemmar 1 230 kronor.
Anmälan
Intresseanmälan ska göras senast: 8 april 2024 till RTP-S kansli 08-545 622 60 eller info@rtps.se.
Kontaktperson
RTP-S kansli 08-545 622 60 eller info@rtps.se
Dela resa