Nyheter > Värva en ny medlem och få en Sverigelott

Värva en ny medlem och få en Sverigelott

maj 19, 2020

Information inför Medlemsvärvningskampanj 2020
För varje ny medlem du värvar får du en Sverigelott, värvar du tre nya medlemmar får du gratis medlemskap 2021!

Nu behöver vi samla alla goda krafter för att bli fler och fortsätta vara en stark röst i samhället! Fråga någon i din närhet om hen vill bli medlem. Alla är välkomna – vare sig man har en egen skada eller inte. Orsakerna till att bli medlem kan vara många. Man vill stödja vårt arbete, engagera sig och delta i vårt påverkansarbete eller vara en del av vår gemenskap genom att träffa andra i samma situation. Vi har helt enkelt massor att erbjuda!
För 300 kronor (360 kronor familjemedlemskap) får den du värvar ett medlemskap och tillgång till alla våra medlemsförmåner som går att läsa om på här.
För varje ny medlem du värvar får du en Sverigelott och lyckas du värva tre nya medlemmar får du ett medlemskap år 2021. Kampanjen pågår från och med den 19 maj till och med den 15 december 2020. Våga fråga – Vill du bli medlem?
Regler

• Du som värvar måste vara medlem i Personskadeförbundet RTP. Du får dock inte vara anställd. (Förtroendevalda kan delta).
• Varje familjemedlemskap du värvar räknas som en ny medlem (även om flera personer ingår).
• Du som utökar ditt medlemskap till ett familjemedlemskap genom att värva personer inom din familj får en Sverigelott för varje ny familjemedlem.

Hur gör jag?
Via hemsidan: Under ”Bli medlem” kan nya medlemmar betala och skriva in sig direkt.
Via Swish: Personen som blir värvad betalar medlemsavgiften till Swishnummer: 1 235 262 647 och anger namn, adress och e-post i meddelandet.
Via faktura: Kontakta förbundskansliet eller klicka på ”Bli medlem” på hemsidan och ange att du vill betala med faktura under rubriken ”Faktura”. Fyll i formuläret med uppgifter på dig samt vem du blivit värvad av i slutet av formuläret.
Du som värvar skickar ett mejl till: medlem@rtp.se med namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer eller adress.

Adress: Landsvägen 50A, Box 1386, 172 27 Sundbyberg – Kontakt: 08-629 27 80 eller info@rtp.se. www.rtp.se – Organisationsnummer: 815200-4134
Sundbyberg den 18 maj 2020
Nya familjemedlemmar inom den egna familjen
Du som ändrar från enskilt medlemskap till familjemedlemskap genom att värva egna familjemedlemmar, kontakta förbundskansliet på 08-629 27 80 eller skicka ett mejl till medlem@rtp.se.
Du som redan har ett familjemedlemskap och värvar fler familjemedlemmar kan lägga till dem på minsida.rtp.se. Glöm inte att skicka namnet på den du värvat, ditt eget namn och medlemsnummer till: medlem@rtp.se.
Utlottning av priser
Alla som värvar samt de som blir nya medlemmar under perioden 19 maj till och med den 15 december 2020 har chansen att vinna fina priser. Mer information om detta kommer senare.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
juli 1, 2024

Hur kan du förbereda dig på bästa sätt inför en krissituation?

Hur ska man agera i en krissituation? Det var något som Utbildningsgruppen på Funktionsrätt Stockholms län diskuterade under ett…
Nyheter
juni 28, 2024

Läs om vilka insatser som genomförts inom ramen för #DelaktighetsBoosten

Länsstyrelserna har åren 2018–2023, i samarbete med MFD (MFD) och Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), haft ett uppdrag att…
Nyheter
juni 26, 2024

RH-gruppens påverkansarbete gav resultat

Den 22 april genomförde Trafikregionråd i Region Stockholm Anton Fendert (MP) tillsammans med RH-gruppen ett oannonserat stresstest av SL:s…