Nyheter > Välkommen till god mat, sång och glädje

Välkommen till god mat, sång och glädje

september 17, 2018

Återigen bjuder RTP-S Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står Katarina Söderlund (sång) och Mats Gawell (gitarr) för underhållningen. Båda är utbildade inom svensk folkmusik vid musikhögskolan i Stockholm. Med sin grund i den svenska folkmusiken och med en känsla för olika musikstilar bjuder duon på folkliga visskatter, både kända såväl som mindre kända. I en varm atmosfär och med spännande arrangemang tar duon lyssnaren med på en musikalisk resa genom Sverige förr och nu. I programmet återfinns musik av bland andra Olle Adolphsson, Evert Taube, Monica Zetterlund och Laleh men också sånger som är så gamla att man inte vet vem som skrivit dem.

Det bjuds på sånger av bland annat Evert Taube. Foto: Pixabay

Låter inte detta spännande? Du är varmt välkommen att ta del av detta och en god två rätters middag (ett glas vin/öl/läsk ingår) för endast 275 kr.

Arrangemanget går av stapeln den 11 oktober på Scandic Hotell, Hotellvägen 1 Upplands Väsby mellan 18.00 – ca 21.00.

Anmäl dig till vårt kansli på telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se och betala anmälningsavgiften senast den 10 september. Informera samtidigt om du har någon form av allergi som kan vara problem i samband med måltiden.  OBS! anmälan är bindande!

Betalar gör du till bankgiro 5144-1707 märk betalningen med ”musikkväll”.

Varm välkomna!

Personskadeförbundet RTP-S Nordväst.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…