Nyheter > Välkommen till en kväll med god mat, sång och glädje!

Välkommen till en kväll med god mat, sång och glädje!

juli 18, 2019

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står Bröderna Bågart (Hans Biggestans och Jörgen Aggeklint) för underhållningen.
Bröderna Bågart spelar allt från Karl-Gerhard till Clash. Deras kärlek till musiken är gränslös och förmedlar stämningar 20-talet till 80-talets punk blandat med sketcher. Allan Edwall är en visdiktare som ligger bröderna varmt om hjärtat och man är stolta över att kunna presentera ett urval av Allans bästa låtar. Är du nyfiken på att lyssna till några smakprov på deras musik kan du göra detta via deras hemsida:

Med denna bredd på det musikaliska utbudet är vi helt säkra på att alla som besöker vår musikkväll kommer att få en helkväll. Att du dessutom kommer att bjudas en god middag med trevligt sällskap kommer att göra kvällen fulländad och oförglömlig.

Låter inte detta spännande? Du som är medlem i Personskadeförbundet RTP är varmt välkommen att ta del av detta och en god två rätters middag (ett glas vin/öl/läsk ingår) för endast 250 kr. Du som ännu inte är medlem i är också varmt välkommen till en kostnad av 300 kr per person.

Arrangemanget går av stapeln den 17 oktober på Scandic Hotell, Hotellvägen 1 Upplands Väsby mellan 18.00 – ca 22.00.

Anmäl dig till vårt kansli på telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se och betala anmälningsavgiften senast den 2 oktober. Informera samtidigt om du har någon form av allergi som kan vara problem i samband med måltiden. OBS! anmälan är bindande!

Betalar gör du till bankgiro 5144-1707 märk betalningen med ”musikkväll”.

Varmt välkomna!

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
maj 25, 2023

Funktionsrätt Sverige i rundabordssamtal med arbetsmarknadens parter

Enligt SCB har lite mer än hälften, 52 procent, sysselsättning bland personer med funktionsnedsättning i åldersgruppen 16-64 år. I…
Nyheter
maj 25, 2023

Anmäl dig till ett kostnadsfritt idrottsläger!

Är du idrottsintresserad? Om ja, då finns det möjlighet att delta i ett kostnadsfritt idrottsläger, Start Your Impossible Camp,…
Nyheter
maj 24, 2023

Pengarna finns för att bygga fler LSS-boenden men finns politisk vilja?

Sveriges kommuner har en utbredd brist på LSS-boenden. ”Självklart är ekonomin en utmaning, men pengarna finns – det som…