Nyheter > Välkommen till en kväll med god mat, sång och glädje!

Välkommen till en kväll med god mat, sång och glädje!

juli 18, 2019

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står Bröderna Bågart (Hans Biggestans och Jörgen Aggeklint) för underhållningen.
Bröderna Bågart spelar allt från Karl-Gerhard till Clash. Deras kärlek till musiken är gränslös och förmedlar stämningar 20-talet till 80-talets punk blandat med sketcher. Allan Edwall är en visdiktare som ligger bröderna varmt om hjärtat och man är stolta över att kunna presentera ett urval av Allans bästa låtar. Är du nyfiken på att lyssna till några smakprov på deras musik kan du göra detta via deras hemsida:

Med denna bredd på det musikaliska utbudet är vi helt säkra på att alla som besöker vår musikkväll kommer att få en helkväll. Att du dessutom kommer att bjudas en god middag med trevligt sällskap kommer att göra kvällen fulländad och oförglömlig.

Låter inte detta spännande? Du som är medlem i Personskadeförbundet RTP är varmt välkommen att ta del av detta och en god två rätters middag (ett glas vin/öl/läsk ingår) för endast 250 kr. Du som ännu inte är medlem i är också varmt välkommen till en kostnad av 300 kr per person.

Arrangemanget går av stapeln den 17 oktober på Scandic Hotell, Hotellvägen 1 Upplands Väsby mellan 18.00 – ca 22.00.

Anmäl dig till vårt kansli på telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se och betala anmälningsavgiften senast den 2 oktober. Informera samtidigt om du har någon form av allergi som kan vara problem i samband med måltiden. OBS! anmälan är bindande!

Betalar gör du till bankgiro 5144-1707 märk betalningen med ”musikkväll”.

Varmt välkomna!

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…