Foto: Pexels.com
Nyheter > Välkommen att fiska med RTP Nordväst!

Välkommen att fiska med RTP Nordväst!

januari 17, 2024

Välkommen till en härlig dag på havet för att pröva lyckan som abborrefiskare tillsammans med Jonas Nilsson på hans båt som är anpassad för oss med funktionsnedsättning (Jonas är själv rullstolsburen).
Tid och plats: strömmingsfiske onsdagen 14/05/2024. Vi samlas vid Oscars brygga senast kl. 09.30 och fiskar mellan ca 09.30 -16.00. Transport: Du ordnar själv din transport till/från Oscars brygga. Vi skickar ut färdbeskrivningen i separat brev till de som anmäler sig.
Övrigt: Ta med varma kläder och regnkläder om det ser ut at bli sämre väder. Jonas har all utrustning, för både säkerhet och fiske. Det finns ingen matservering så den som önskar äta får ta med egna mackor och kaffe i termos.
Anmälan: senast 28 april. Anmälan görs till RTP-S kansli på telefon 08-545 622 60 eller info@rtps.se. Vid anmälan skall du ange Fisketur Strömming.
OBS ! Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat till 6 fiskare, så ”först till kvarn…”. Deltagaravgift: för medlemmar i RTP 250 Kr/deltagare och icke medlemmar 300 kr/deltagare. Avgiften betalas till bg 5144-1707 senast anmälningsdagen. Varmt välkomna till en härlig dag på havet (och förhoppningsvis, som vid våra fiskeresor 2021 och 2022, en massa fisk).
Arrangör: RTP Nordvästra Storstockholms Lokalförening.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
juni 19, 2024

Förbättrad ersättning inom personlig assistans

Riksdagen kräver förbättringar av både ledsagning och schablonersättningen inom personlig assistans. Läs mer på Hejaolika.se…
Nyheter
juni 18, 2024

Nytt utredningsförslag innebär hårdare krav för att ha rätt till sjukpenning

För två år sedan tillsattes en utredning för att utvärdera reformer som införts i sjukförsäkringen. Nu är utredningen klar…
Nyheter
juni 14, 2024

Må bättre med grönska inpå husknuten!

Människors psykiska hälsa förbättras av grönska nära hemmet. Det visar en stor befolkningsstudie. Grönska i närheten ger minskad stress,…