Nyheter > Vad bör förändras där du bor?

Vad bör förändras där du bor?

december 6, 2018

Vad funkar illa i din kommun? Hör gärna av er till oss på RTP-S så vidarebefordrar vi era åsikter till funktionsråden.

Personskadeförbundet RTP-S uppmanar sina medlemmar runt om i Stockholms län att mejla oss synpunkter på vad som inte fungerar i respektive kommun. Fungerar tillgängligheten i affärer och på busshållplatserna? Finns det restauranger att besöka om man sitter i rullstol? Eller är det lokala gymmet tillgängligt? Det kan handla om vad som helst.

RTP-S vill samla in så många synpunkter som möjligt och alla kommentarer förmedlas vidare till de funktionsråd som finns runt om i länet. Gör din röst hörd.

– Vi behöver dina synpunkter och vi vill att ni hör av er. Berätta gärna för oss vad ni tycker borde förändras. Hör av er. Tveka inte, säger Yvonne Andersson, som jobbar på RTP-S kansli.

Vad funkar illa i din kommun? Hör gärna av er till oss på RTP-S och berätta så vidarebefordrar vi era åsikter till funktionsråden. Yvonne Andersson vill gärna ta del av era synpunkter. Kom gärna också med synpunkter om vad som är positivt i din kommun!

Yvonne Andersson.
Foto: Jonas Jönsson

Mejla till info@rtps.se eller kontakta

yvonne.andersson@rtps.se eller ring

08-545 622 60.

Text: Jonas Jönsson

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
februari 27, 2024

Funktionsnedsatta saknar i stor utsträckning arbete

”Det är väl känt att personer med funktionsnedsättning som medför nedsatt arbetsförmåga i stor utsträckning saknar arbete”. Nu ska…
Nyheter
februari 26, 2024

RTP satsar på att utbilda nya förebildscoacher

Personskadeförbundet RTP ska under våren 2024 utbilda nya förebildscoacher. Denna gång ska den nya gruppen förebildscoacher ha egen erfarenhet…
Nyheter
februari 23, 2024

Bli en användarexpert och lär dig att göra webbplatser tillgängliga för fler

Passa på att anmäla dig till en kurs som handlar om att lära dig mer om webbtillgänglighet. Om du…