Nyheter > Vad bör förändras där du bor?

Vad bör förändras där du bor?

december 6, 2018

Vad funkar illa i din kommun? Hör gärna av er till oss på RTP-S så vidarebefordrar vi era åsikter till funktionsråden.

Personskadeförbundet RTP-S uppmanar sina medlemmar runt om i Stockholms län att mejla oss synpunkter på vad som inte fungerar i respektive kommun. Fungerar tillgängligheten i affärer och på busshållplatserna? Finns det restauranger att besöka om man sitter i rullstol? Eller är det lokala gymmet tillgängligt? Det kan handla om vad som helst.

RTP-S vill samla in så många synpunkter som möjligt och alla kommentarer förmedlas vidare till de funktionsråd som finns runt om i länet. Gör din röst hörd.

– Vi behöver dina synpunkter och vi vill att ni hör av er. Berätta gärna för oss vad ni tycker borde förändras. Hör av er. Tveka inte, säger Yvonne Andersson, som jobbar på RTP-S kansli.

Vad funkar illa i din kommun? Hör gärna av er till oss på RTP-S och berätta så vidarebefordrar vi era åsikter till funktionsråden. Yvonne Andersson vill gärna ta del av era synpunkter. Kom gärna också med synpunkter om vad som är positivt i din kommun!

Yvonne Andersson.
Foto: Jonas Jönsson

Mejla till info@rtps.se eller kontakta

yvonne.andersson@rtps.se eller ring

08-545 622 60.

Text: Jonas Jönsson

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…