Foto: Wikipedia commons.
Nyheter > Trafikförvaltningen vill intervjua dig om hur du använder färdtjänst-appen!

Trafikförvaltningen vill intervjua dig om hur du använder färdtjänst-appen!

september 11, 2023

Trafikförvaltningen söker dig som har en kognitiv funktionsnedsättning, använder färdtjänst och som gärna ställer upp på en intervju. Trafikförvaltningen vill förstå just dina behov kopplat till färdtjänstappen. Intervjun kommer ta cirka 45 minuter och äga rum i förvaltningens lokaler på Lindhagensgatan 100. Färdtjänstresan till och från oss står Trafikförvaltningen för. Vill du träffas på annan plats så kan förvaltningen eventuellt ordna det. Intervjun kommer att handla om beställa en resa i appen samt en ny funktion som kommer snart – att skicka in ett färdtjänstfoto via appen. Du behöver inte ha någon erfarenhet av att använda appen. Intervjuerna är tänkta att hållas omkring vecka 37-38.

För att anmäla ditt intresse skriver du ett mejl till Pedram Nayeri, pedram.nayeri@regionstockholm.se med dina kontaktuppgifter och datum som du kan ställa upp på.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
september 25, 2023

Passa på och följ med till Vikingarnas Värld på Historiska museet!

Bönder, handelsmän, upptäcktsresande eller helt enkelt rövare och plundrare, vilka var egentligen vikingarna? Vill du ta reda på mer…
Nyheter
september 22, 2023

Regeringens budget analyseras i ett webbinarium

Vad betyder finansminister Elisabeth Svantessons budget för personer med funktionsnedsättningar 2024? Hejaolika anordnade ett webbinarium om budgetpropositionen för 2024….
Nyheter
september 21, 2023

Regeringens budget gynnar inte personer med funktionsnedsättning

Regeringens budgetförslag får kritik. Nicklas Mårtensson, ordförande Funktionsrätt Sverige, anser att det är en budget som inte kommer att…