Foto: Wikipedia commons. Priset delas ut i Stadshuset i början av nästa år.
Nyheter > Skicka in tips på vem eller vilka som ska få S:t Julianpriset 2024

Skicka in tips på vem eller vilka som ska få S:t Julianpriset 2024

september 14, 2023

Passa på att skicka in tips på vem eller vilka som du tycker ska få S:t Julianpriset 2024. ”S:t Julianpriset är Stockholms stads pris för att belöna arbete som görs för att inkludera människor med funktionsnedsättning i samhället.”
Priset delas ut i fyra olika kategorier: Fysisk tillgänglighet, Tillgänglig information och kommunikation, Arbetsgivaregenskaper och Tillgängliga kultur- och fritidsaktiviteter. Det är tillåtet att skicka in flera tips i de olika kategorierna. På Stockholm stads hemsida kan du skicka in tips på vem du tycker ska få S:t Julianpriset 2024. Sista dagen för att skicka in tips är inte fastställd, men sista anmälningsdagen är någon gång i mitten av oktober.
S:t Julianpriset delas ut vid en ceremoni i Stadshuset i början av nästa år.
Läs mer och skicka in tips här.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
september 25, 2023

Passa på och följ med till Vikingarnas Värld på Historiska museet!

Bönder, handelsmän, upptäcktsresande eller helt enkelt rövare och plundrare, vilka var egentligen vikingarna? Vill du ta reda på mer…
Nyheter
september 22, 2023

Regeringens budget analyseras i ett webbinarium

Vad betyder finansminister Elisabeth Svantessons budget för personer med funktionsnedsättningar 2024? Hejaolika anordnade ett webbinarium om budgetpropositionen för 2024….
Nyheter
september 21, 2023

Regeringens budget gynnar inte personer med funktionsnedsättning

Regeringens budgetförslag får kritik. Nicklas Mårtensson, ordförande Funktionsrätt Sverige, anser att det är en budget som inte kommer att…