Nyheter > Passa på att träna utan kostnad som medlem

Passa på att träna utan kostnad som medlem

september 25, 2018

På måndagar och onsdagar tränas det för fullt i ett gym på Rehab Station Stockholm i Frösundavik. Alla som är medlemmar i Personskadeförbundet RTP-S har då möjlighet att träna med hjälp av en fysioterapeut. Medlemsavgiften kostar 250 kronor per år samtidigt som ett terminskort på samma gym kostar 1100 kronor (för dem som inte är medlemmar).

–         Det är en bra medlemsförmån. Fysioterapeuten ger träningstips och finns på plats om man vill fråga något, säger Tommy Engh som i många år har tränat på gym i Frösundavik.

Varje måndag och onsdag kan alla medlemmar använda ett gym på Frösundavik.
Foto: Pixabay

Träningstiderna är 17.30-19.30. De som kommer till gymmet har alla typer av diagnoser som till exempel ryggmärgsskador, polio och amputerade med flera.

–         Vi brukar samlas för att sitta och snacka lite redan klockan 16.00 i kaféet. Sedan går vi in till gymmet tillsammans, säger Tommy Engh.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…