Nyheter > Passa på att träna utan kostnad som medlem

Passa på att träna utan kostnad som medlem

september 25, 2018

På måndagar och onsdagar tränas det för fullt i ett gym på Rehab Station Stockholm i Frösundavik. Alla som är medlemmar i Personskadeförbundet RTP-S har då möjlighet att träna med hjälp av en fysioterapeut. Medlemsavgiften kostar 250 kronor per år samtidigt som ett terminskort på samma gym kostar 1100 kronor (för dem som inte är medlemmar).

–         Det är en bra medlemsförmån. Fysioterapeuten ger träningstips och finns på plats om man vill fråga något, säger Tommy Engh som i många år har tränat på gym i Frösundavik.

Varje måndag och onsdag kan alla medlemmar använda ett gym på Frösundavik.
Foto: Pixabay

Träningstiderna är 17.30-19.30. De som kommer till gymmet har alla typer av diagnoser som till exempel ryggmärgsskador, polio och amputerade med flera.

–         Vi brukar samlas för att sitta och snacka lite redan klockan 16.00 i kaféet. Sedan går vi in till gymmet tillsammans, säger Tommy Engh.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
december 5, 2023

Funktionsnedsatta i Stockholm har sämre ekonomi och sämre hälsa

Personer med funktionsnedsättningar som bor i stockholmsregionen har kartlagts. Rapporten visar att funktionsnedsatta har ”påtagligt sämre ekonomi, utbredd psykisk…
Nyheter
december 4, 2023

Kamerorna på pendeltågen täcks av is och snö

Tågvärdarna har ersatts med kameror. Och kamerornas roll är att övervaka så att inga resenärer kläms i dörrarna. Men…
Nyheter
december 1, 2023

Världsunikt träningsprogram för whiplashskadade ska införas i primärvården

Ett speciellt utformat träningsprogram för nacken ska införas i primärvården i Sverige. Den nackspecifika träningen för whiplashskadade är unik…