Nyheter > Nu försvinner de tryckta tidtabellshäftena

Nu försvinner de tryckta tidtabellshäftena

juni 11, 2020

Trafikförvaltningen har tidigare informerat om att de tryckta tidtabellshäftena ska tas bort, både för SL och Waxholmsbolaget. Vid övergången till sommartidtabell den 19 juni kommer det inte att finnas tryckta tidtabellshäften. Men på hållplatser, stationer och bryggor kommer tidtabeller fortfarande att finnas uppsatta. De tidtabellerna berörs inte av den här förändringen.

Res fortfarande bara om du måste!
Under rådande situation med Covid 19 uppmanar vi alla att bara resa om man inte har något annat alternativ. För mer information rekommenderar vi dig att alltid läsa den senaste informationen på sl.se och waxholmsbolaget.se och sl.se.

Ny utskriftstjänst för dig som behöver information på papper
De digitala tjänsterna innehåller bäst och mest aktuell reseinformation. Men du som fortfarande behöver information på papper kan beställa hem utskrifter i A4-format av tidtabeller för enstaka linjer. Tjänsten finns tillgänglig i form av en webbshop på print.waxholmsbolaget.se och print.sl.se. Det tar cirka 10 dagar att få tidtabellerna, så var ute i god tid.

Här listas alla sätt att planera din resa med SL och Waxholmsbolaget:

• Med hjälp av sök resa-funktionen på sl.se och waxholmsbolaget.se.
• I appen SL – Reseplanerare och biljetter, i mobilen.
• I appen Waxholmsbolaget – Resor, i mobilen.
• Genom att ladda ner eller skriva ut tidtabeller för enstaka linjer på sl.se eller waxholmsbolaget.se. Det finns tydliga ingångar till tidtabellerna på startsidorna.
• Du som inte har en egen skrivare kan beställa utskrifter i A4-format av tidtabeller för enstaka linjer. Det gör du på print.sl.se eller print.waxholmsbolaget.se. Det går också att få hjälp av kundtjänst att beställa utskrifter.
• Genom att ringa till eller besöka SL Kundtjänst eller Waxholmsbolagets terminaler kan du få hjälp att planera din resa. Telefonnumret till kundtjänst är 08-600 10 00.

Med vänliga hälsningar

trafikförvaltningen

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
maj 29, 2023

Det nya färdtjänstavtalet visar på stora förbättringar

Det nya färdtjänstavtalet, som började gälla den 1 april, innebar fler aktörer och en högre ersättning till taxibolagen. Det…
Nyheter
maj 26, 2023

Elever med nedsatt rörelseförmåga känner sig inte integrerade

”Det finns stora problem kopplade till inkludering i gymnasieskolan. Det är en mycket liten andel av eleverna som upplever…
Nyheter
maj 25, 2023

Funktionsrätt Sverige i rundabordssamtal med arbetsmarknadens parter

Enligt SCB har lite mer än hälften, 52 procent, sysselsättning bland personer med funktionsnedsättning i åldersgruppen 16-64 år. I…