Nyheter > Nationell konferens om hjärnan

Nationell konferens om hjärnan

november 19, 2018

Imorgon tisdag, den 20 november, arrangeras konferensen Hjärna i dag. Syftet med konferensen är att belysa det aktuella kunskapsläget och behovet av verksamhets- och kunskapsutveckling, presentera resultat, uppmuntra interprofessionella nätverk samt inspirera till vägar framåt.

 

Aula Medica på Nobels väg 6.
Foto: Wikimedia

Konferensen vänder sig till personer med egen erfarenhet av hjärnskada, närstående, politiker, profession, beslutsfattare, samt andra intresserade av området när det gäller barn, ungdomar och vuxna.

Under dagen får deltagarna bland annat ta del av två Arvsfondsprojekt, som genom samverkan bidragit till att öka förutsättningarna för hållbara lösningar kring komplexa behov.

Ordinarie anmälningstid har gått ut, men det finns fortfarande platser kvar. Så ett litet tag till kan du fortfarande anmäla dig.

Vid frågor, kontakta något av projekten.

Hjärna Tillsammans: kersti.shf@afasicenter.se

Modellprojektet: marie-jeanette.bergvall@hjarnkraft.se

Plats: Aula Medica Nobels väg 6 Stockholm

Tid:  20 november, klockan 9.30 – 16.30

Arrangör: Arvsfondsprojekten Hjärna Tillsammans och Modellprojektet som Personskadeförbundet RTP ingår i. Läs mer: http://hjarnatillsammans.se/events/hjarna-i-dag/

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
november 27, 2023

Danderyds sjukhus ska bli en nationell enhet för postpoliopatienter

Mottagningen för postpoliopatienter på Danderyds sjukhus utökar telefontider och utvecklar informationen på hemsidan. Men framför allt ska mottagningen snart…
Nyheter
november 24, 2023

Vad innehåller kommande nummer av RTP-S Aktuellt?

Se smakprov på vad kommande nummer av RTP-S Aktuellt nummer 4, 2023 innehåller!…
Nyheter
november 24, 2023

Vilken nytta skulle era föreningars medlemmar ha av en kartfunktion i färdtjänst-appen?

Vilken nytta skulle era föreningars medlemmar ha av en kartfunktion i färdtjänst-appen? Den frågan ställer sig Funktionsrätt Stockholms län….