Nyheter > Längdskidåkning för personer med funktionsvariationer

Längdskidåkning för personer med funktionsvariationer

februari 1, 2021

Anders Andrea, som driver föreningarna Skogstur och Willut, arrangerar fyra olika vinteraktiviteter med längdskidåkning för funktionsnedsatta under februari månad. Arrangemangen sker på fyra olika platser. Den första äger rum om två veckor, den 13 februari, vid Täby konstsnöspår vid Roslagsvägen 10, Arninge. Med start 09.30. Arrangemanget avslutas cirka 16.00.
Föranmälan krävs, klicka på denna länk.

Arrangemangen är utan kostnad.
Vinteraktiviteterna är ett samarbete mellan Anders Andrae, föreningen Skogstur och Johan Faskunger, ProActivity AB samt kampanjen Friluftslivets år 2021 som drivs av svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket.

Mejlkontakt: anders@willut.se
johan.faskunger@proactivity.se

Snöspår i solsken.
Foto: Wikimedia commons

De resterande vinteraktiviteterna med längsskidåkning sker i Ågesta den 14 februari, Rudan den 20 februari och Lida den 21 februari.

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
september 25, 2023

Passa på och följ med till Vikingarnas Värld på Historiska museet!

Bönder, handelsmän, upptäcktsresande eller helt enkelt rövare och plundrare, vilka var egentligen vikingarna? Vill du ta reda på mer…
Nyheter
september 22, 2023

Regeringens budget analyseras i ett webbinarium

Vad betyder finansminister Elisabeth Svantessons budget för personer med funktionsnedsättningar 2024? Hejaolika anordnade ett webbinarium om budgetpropositionen för 2024….
Nyheter
september 21, 2023

Regeringens budget gynnar inte personer med funktionsnedsättning

Regeringens budgetförslag får kritik. Nicklas Mårtensson, ordförande Funktionsrätt Sverige, anser att det är en budget som inte kommer att…