Nyheter > Cecilia vill skapa goda relationer

Cecilia vill skapa goda relationer

januari 24, 2022

Cecilia Paulsson heter RTP-S nya medarbetare. Hon ser sig själv som en glad, positiv och vetgirig person som brinner för att hjälpa andra människor.
– Jag vill försöka tillgodose alla människors rätt i samhället, säger hon.

Sedan 1 november jobbar Cecilia Paulsson som handläggare på RTP-S kansli i Rissne. Hon ser fram emot att träffa alla medlemmar.
– Jag är genuint intresserad av att skapa goda relationer med andra människor. Och jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter och mitt engagemang för att hjälpa och stötta våra medlemmar, säger hon.

Cecilia Paulsson är nyanställd på RTP-S kansli och är mån om att skapa goda kontakter med alla medlemmar i Personskadeförbundet RTP-S.
Foto: Jonas Jönsson

Cecilia har tidigare jobbat som kundkoordinator på ett bostadsbolag och har studerat ekonomi på universitetet. Hon har två barn i åldrarna 13 och 15 år. Förutom att umgås med sina barn så gillar hon att laga mat, litteratur, löpning och meditation.
– Det är viktigt att ha en inre och en yttre balans i livet. Och att leva livet fullt ut. Jag vill även att alla oavsett skada ska få leva fullt ut. Jag vill försöka tillgodose alla människors rätt i samhället, säger Cecilia Paulsson.

 

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
september 23, 2022

Svårt att uppnå majoritetsstyre i Stockholm

Det ser ut att bli svårt att nå ett majoritetsstyre i Region Stockholm. Kristdemokraterna tackar nej till att styra…
Nyheter
september 22, 2022

Girlsonwheels och Helle Andersson ska vara med i Sveriges radio P1

Girlsonwheels är en kvintett unga tjejer som är rullstolsanvändare. Gruppen har som syfte att motivera och inspirera andra som…
Nyheter
september 22, 2022

Björn Bildsten berättar om rehabilitering på Mälargården

Boka in denna föreläsning i kalendern! Björn Bildsten, verksamhetschef på Mälargården, föreläser om Mälargårdens rehabilitering. En rehabilitering som kan…