Nyheter > Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

augusti 19, 2019

Hyresavtalet mellan Personskadeförbundet RTP-S och bassängen i Karolinska Universitetssjukhusets lokaler i Huddinge sägs upp från och med höstterminen 2019. Orsaken är ändrade bestämmelser hos fastighetsförvaltaren.
RTP-S erbjuder istället en modern varmvattenbassäng på Varuvägen 9 i Älvsjö. Vattentemperaturen är 32-34 grader och hela anläggningen är anpassad för personer med funktionsnedsättning. Det finns två bassänger som är 10×10 meter med ett djup på 120-130 cm. Se Vattenhuset Älvsjös hemsida:
Tid för våra medlemmar är mellan klockan 16.45-17.45 på torsdagar. En sjukgymnast kommer att finnas på plats. Det finns två stora omklädningsrum ett för herrar och ett för damer. Medtag eget hänglås till skåpen. Det finns även parkeringsplatser utanför badet.
Första badtillfället i det nya badet i Älvsjö äger rum på torsdag den 22 augusti.
Se karta:

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
november 29, 2023

Kräver att handläggaren har kunskap och förståelse inför viktiga beslut

”För oss som ska prövas för att få del av stöd och service är det helt centralt att handläggaren…
Nyheter
november 28, 2023

Äntligen blir det ett enklare bilstöd?

En statlig utredning visar hur bilstödet kan förbättras för personer med funktionsnedsättning. Bilstödet blir ”enklare att söka, snabbare att…
Nyheter
november 27, 2023

Danderyds sjukhus ska bli en nationell enhet för postpoliopatienter

Mottagningen för postpoliopatienter på Danderyds sjukhus utökar telefontider och utvecklar informationen på hemsidan. Men framför allt ska mottagningen snart…