Nyheter > Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

augusti 19, 2019

Hyresavtalet mellan Personskadeförbundet RTP-S och bassängen i Karolinska Universitetssjukhusets lokaler i Huddinge sägs upp från och med höstterminen 2019. Orsaken är ändrade bestämmelser hos fastighetsförvaltaren.
RTP-S erbjuder istället en modern varmvattenbassäng på Varuvägen 9 i Älvsjö. Vattentemperaturen är 32-34 grader och hela anläggningen är anpassad för personer med funktionsnedsättning. Det finns två bassänger som är 10×10 meter med ett djup på 120-130 cm. Se Vattenhuset Älvsjös hemsida:
Tid för våra medlemmar är mellan klockan 16.45-17.45 på torsdagar. En sjukgymnast kommer att finnas på plats. Det finns två stora omklädningsrum ett för herrar och ett för damer. Medtag eget hänglås till skåpen. Det finns även parkeringsplatser utanför badet.
Första badtillfället i det nya badet i Älvsjö äger rum på torsdag den 22 augusti.
Se karta:

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
april 16, 2024

Missa inte att lyssna på äventyrarna Anders Andrae och Linus Palmqvist

Passa på att ta del av äventyrarna Anders Andrae och Linus Palmqvists erfarenheter av att vandra S:t Olavsleden med…
Nyheter
april 16, 2024

Delta i ett webbinarium om hur partier vill driva funktionsrättsfrågor i Europa

Passa på att delta i ett webbinarium inför EU-valet. Hur vill partierna driva funktionsrättsfrågor i Europa? Anmälan görs på…
Nyheter
april 15, 2024

Region Stockholm fortsätter arbetet med omställningen till en god och nära vård

Under en nätverksträff berättade Gabriele Radler Liljeberg och Yvonne Lettermark från Hälso- och sjukvårdsförvaltningen om Region Stockholms arbete med…