Nyheter > Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

augusti 19, 2019

Hyresavtalet mellan Personskadeförbundet RTP-S och bassängen i Karolinska Universitetssjukhusets lokaler i Huddinge sägs upp från och med höstterminen 2019. Orsaken är ändrade bestämmelser hos fastighetsförvaltaren.
RTP-S erbjuder istället en modern varmvattenbassäng på Varuvägen 9 i Älvsjö. Vattentemperaturen är 32-34 grader och hela anläggningen är anpassad för personer med funktionsnedsättning. Det finns två bassänger som är 10×10 meter med ett djup på 120-130 cm. Se Vattenhuset Älvsjös hemsida:
Tid för våra medlemmar är mellan klockan 16.45-17.45 på torsdagar. En sjukgymnast kommer att finnas på plats. Det finns två stora omklädningsrum ett för herrar och ett för damer. Medtag eget hänglås till skåpen. Det finns även parkeringsplatser utanför badet.
Första badtillfället i det nya badet i Älvsjö äger rum på torsdag den 22 augusti.
Se karta:

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
januari 26, 2023

Trafikvärdarna på pendeltågen blir kvar?

Trafiknämnden i Region Stockholm beslöt i tisdags att pausa avvecklingen av tågvärdarna i pendeltrafiken. Läs mer på mitt.se…
Nyheter
januari 24, 2023

Workshop med temat Hälsan i centrum

Igår måndag arrangerade Funktionsrätt Stockholms län en workshop i sina lokaler på S:t Göransgatan 82. Temat var ”Hälsan i…
Nyheter
januari 24, 2023

Tyck till om listningstjänst för vårdval!

Var med och tyck till om listningstjänst för vårdval. ”Antingen kan du delta på det digitala remissmötet den 31…