Nyheter > Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

Badet i Huddinge ersätts av ett bad i Älvsjö

augusti 19, 2019

Hyresavtalet mellan Personskadeförbundet RTP-S och bassängen i Karolinska Universitetssjukhusets lokaler i Huddinge sägs upp från och med höstterminen 2019. Orsaken är ändrade bestämmelser hos fastighetsförvaltaren.
RTP-S erbjuder istället en modern varmvattenbassäng på Varuvägen 9 i Älvsjö. Vattentemperaturen är 32-34 grader och hela anläggningen är anpassad för personer med funktionsnedsättning. Det finns två bassänger som är 10×10 meter med ett djup på 120-130 cm. Se Vattenhuset Älvsjös hemsida:
Tid för våra medlemmar är mellan klockan 16.45-17.45 på torsdagar. En sjukgymnast kommer att finnas på plats. Det finns två stora omklädningsrum ett för herrar och ett för damer. Medtag eget hänglås till skåpen. Det finns även parkeringsplatser utanför badet.
Första badtillfället i det nya badet i Älvsjö äger rum på torsdag den 22 augusti.
Se karta:

Dela inlägg

Relaterade inlägg

Nyheter
oktober 3, 2022

Välkomna till en oförglömlig kväll med god mat, sång och glädje!

Återigen bjuder RTP Nordväst in till en kväll med god mat och musik. I år står gruppen GRÅÅ för…
Nyheter
september 29, 2022

Nu kan du få hjälp om det uppstår problem med myndigheter!

Kontakta Funktionsrättsbyrån om du behöver hjälp! Funktionsrättsbyrån ger bland annat stöd i att förstå beslut och dokument från myndigheter….
Nyheter
september 27, 2022

Rånen mot personer med funktionsnedsättning ökar – krav på översyn av det straffrättsliga skyddet

”Rånen mot personer med funktionsnedsättning och äldre verkar fullkomligen ha exploderat de senaste två åren”. Det skriver Åsa Strahlemo,…